Verrà aperta una nuova finestra
Image for the news
Platform SIS - internazionalizzazione

24/10/2023

HORECA, GASTROFOOD, ENOEXPO 2023

Brokerage event, online, 8 - 22 novembre 2023

Staff Open Innovation

Staff Open Innovation

L'evento HORECA, GASTROFOOD, ENOEXPO 2023 è organizzato da Enterprise Europe Network durante la principale manifestazione dedicata ai servizi di ristorazione e alberghieri in Polonia, che quest’anno è abbinata con la fiera dell'industria vinicola. L’evento offre l’opportunità di partecipare a incontri B2B programmati che si terranno online tramite la piattaforma dell’evento: https://horeca-gastrofood-enoexpo-2023.b2match.io/

I principali temi comprendono:
• food and beverage production: traditional, organic, "free from", functional, etc.
• frozen foodstuffs, ice creams
• dairy product
• cereals, noodles, flour-based products
• baked foods
• fruits and vegetables (fresh, dried, preserved)
• fatty product
• sweets and confectionery
• soft drinks, coffee, tea
• food & wine tourism
• wine importers and distributors, purchasing specialists, stores, producers
• products and components for the Ho.Re.Ca sector
• equipment for hotels, restaurants, cafes
• pastry shops, bakeries and gastronomy shops, hotels, large communities, etc.
• hotellerie: services for hotels and accommodation facilities, engineering and architecture, design
• marketing, communication and consulting
• packaging solutions
• vending machines
• indoor and outdoor furniture and design
• tableware: cutlery, tablecloths, silverware, porcelain, plates, glasses, accessories, etc.
• computer systems and software for hotels and catering services
• audio-visual equipment and telecommunications

La partecipazione all’evento è gratuita.
Gli operatori interessati devono registrarsi sul sito dell'evento entro il 6 novembre 2023 e inserire un proprio profilo; possono quindi selezionare i partecipanti di interesse a cui richiedere gli incontri che si terranno online nei giorni 8-22 novembre 2023.

Per maggiori informazioni simpler2@finlombarda.it.

No attachments selected.
Sustainable ingredients for a competitive food industry
Safe foodstuffs for sustainable consumption
High nutritional efficiency foodstuffs
Food Processing
Food Technology